Verkoopstyling tips en informatie

verkoopstyling

Verkoopstyling

Hoe kunnen we tegenwoordig onze woning snel verkopen? Het antwoord hierop is eenvoudig: schakel een verkoopstylist in. Wanneer je de hulp van zo'n deskundige inroept, is de kans op succes erg groot. Het mooie is dat gestileerde woningen meestal de helft korter te koop staan en tot 15 procent meer opleveren dan niet-gestileerde woningen. Een kleine investering in verkoopstyling blijkt bovendien meer effect te hebben dan het verlagen van de vraagprijs. Een verkoopstylist verdient zichzelf dus razendsnel terug! Deze aanpak heeft in VS en Engeland al jaren zijn vruchten afgeworpen. Er worden hier bijna geen woningen meer verkocht zonder dat er een stylist aan te pas is gekomen. Tegenwoordig raakt ook Nederland steeds meer in de ban.

Tips voor een snelle verkoop van uw huis

Zorg dat uw huis schoon is en lekker ruikt. Geen overbodige meubels "less is more". Gebruik neutrale lichte kleuren voor de muren liefst wit tinten. Maak dat het aanrecht opgeruimd is. Mooi opgemaakte bedden. Neem even zelf de tijd om uw huis door te lopen, en kijk door de ogen van een ander.

Meer onderwerpen

 

Verkoopstyling

Verkoopstyling

Accent in huis

Wilt u de verkoopkansen van uw woning vergroten? Een snellere verkoop tegen de beste prijs realiseren? Het sleutelwoord hiervoor is ‘presentatie’. Accent in Huis heeft zich gespecialiseerd in optimale presentatie van onroerend goed. Zowel particulieren, makelaars en projectontwikkelaars maken gebruik van onze diensten. Zorg voor een geweldige eerste indruk en trek kijkers over de streep.

Ge-woonadvies

U wilt uw huis zo snel mogelijk verkopen. Verkoopstyling is uw huis zodanig presenteren dat het voor een breed publiek aantrekkelijk is. In Nederland is verkoopstyling bekend door de programma's van "de huisdokter"en "de TV-makelaar" Uit recent onderzoek van House of KIKI is gebleken dat 70% van de huizen die langer dan 1,5 jaar te koop staan, binnen 3 maanden worden verkocht na verkoopstyling.

Brabant

Salestyling

Je wilt je huis verkopen; hoe krijg je nu die belangrijke, verpletterende foto’s op Funda? Hoe zorg je ervoor dat de kijkers enthousiast worden over jouw huis? Een onafhankelijk en zakelijk advies gaat je helpen. Een advies gegeven vanuit de blik van de koper. Een advies dat de mogelijkheden die jouw huis biedt goed zichtbaar maakt, zonder moeilijke en dure verbouwingen. Je kunt met het advies zelf aan de slag; je bepaalt het zelf. Woningpresentatie is maatwerk; kijk verder welke oplossing het beste bij jou past.

Flevoland

Woonstyle

Uw woning zo snel mogelijk verkopen tegen de beste prijs?Uit diverse publicaties blijkt dat een goede woningpresentatie meer effect heeft op de verkoop dan het verlagen van de vraagprijs! Woningpresentatie is een vak. Het gaat veel verder dan het verschuiven van de bank, de geur van verse koffie of een mooie bos bloemen op tafel

Woonstyl hanteert een aantal basisprincipes om uw woning verkoopklaar te maken:

Friesland

Inzicht woonadvies

Verkoopstyling is een bijzonder effectieve manier om te zorgen voor een optimale presentatie. Een verkoopstylist bekijkt uw huis kritisch en objectief en laat uw woning er zo aantrekkelijk mogelijk uitzien voor een groot publiek.

Gelderland

Home restyler Verkoopstylingburo

Homerestyler verkoopstyling is gespecialiseerd in het verkoopklaar maken en aantrekkelijk presenteren van woningen. En dat hoeft helemaal niet veel te kosten. Bij de restyling wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van uw huidige interieur of reeds aanwezig accessoires. Het doel is een zo snel mogelijke verkoop tegen de best haalbare prijs.

Limburg

Huis en Foto

Verkoopstyling is een vak, het gaat verder dan het verschuiven van meubels en het plaatsen van een bloementje.Verkoopstyling wordt vaak verward met interieurstyling. Een verkoopstylist houdt zich bezig met het restylen van een woning en niet met het stileren van een woning. Een verkoopstylist maakt de woning aantrekkelijk voor een breed publiek, zodat er meer kans is op verkoop.

Utrecht

Interieurstyling

Interieurstyling

Styling en Co

Interieur styling is hot!! Vroeger waren interieur stylistes alleen weggelegd voor de adel en koningshuizen maar gelukkig is dat tegenwoordig wel anders. U komt stylistes overal tegen. Elk woonblad, woonwinkel en/of woonprogramma maakt gebruik van stylistes. De styliste zorgt ervoor dat de juiste sfeer wordt neergezet aan de hand van de wensen van zijn of haar opdrachtgever.

Alkmaar

In2style

ontwerpt en realiseert interieurs voor particulieren en bedrijven. Wij zorgen voor de balans in persoonlijkheid, functionaliteit en stijl en maken van elke ruimte een optimale plek om te wonen of te werken. Een interieuradvies is mogelijk voor elke ruimte, van restylen, een kleine of grote verbouwing tot complete nieuwbouw.

Aalsmeer

Moos interieurontwerp en styling

Met interieuradvies van stylist Simone krijg je een verrassend en creatief interieuradvies op maat. Wil je advies over de inrichting van je huis, kantoorruimte, winkel of etalage?
Wil je weten wat een professional voor mogelijkheden ziet bij deze vragen? Maak dan een afspraak voor een MOOS Interieuradvies.

Haarlem

Stijlburo SPOT adviesburo voor interieur styling.

Biedt creatieve ideeën voor uw interieur waar u zelf niet de juiste oplossingen voor heeft kunnen vinden. Met het advies kunt u gemakkelijk en snel keuzes maken die precies in uw interieur passen. Dit voorkomt miskopen en bespaart u veel tijd.

Groningen

Moodstyling

Interieurstyling in je woning?
Omdat je je meubels met zorg hebt uitgezocht en hebt verzameld, maar je vindt dat het toch niet die sfeer heeft die je in je hoofd had en die je altijd in woonmagazines en op tv ziet.

Den Bosch

B Interieurdesign

Vaak weet je wel ongeveer wat je woonwensen zijn, maar de juiste kleur en interieurstyling te kiezen voor je huis, dat is meestal lastig. En nieuwe spullen aanschaffen kan natuurlijk, maar met het kiezen voor wat kleine toevoegingen of aanpassingen, kom je snel al een heel eind en houd je de kosten beperkt.BE-Interiordesign helpt je daar graag bij. Met een paar eenvoudige aanpassingen, door middel van kleur en accessoires.

Arnhem

Anita van Gorkum

U wilt het interieur een andere kleur te geven. U hebt een huis gekocht. U besluit uw woonplek in te richten naar uw lifestyle. Maar wat zijn de trends? Hoe stemt u meubels, vloerbedekking, gordijnen en accessoires af? Een advies van Anita van Gorkum helpt u snel en goed.

Doetinchem

Accent in huis Interieurstyling

Er is niets zo persoonlijk als wonen. Een plek waar je thuis komt. Waar even niets moet, maar alles mag. Een plek creëren waar u zich thuis voelt is echter niet altijd even gemakkelijk. Accent in Huis helpt u hierbij. Door restyling van uw interieur maken we samen van uw huis een thuis. Een plek om tot rust te komen of juist inspiratie te krijgen.

Best

 

 

opleiding homestyling

Cursus opleiding verkoopstylist

Stylingconceptsgroup.nl

5-daagse LNV Verkoopstylist5-daagse intensieve praktijkgerichte opleiding aan het oudste TrainingsCentrum Verkoopstyling en Woningpresentatie in de Benelux.
Theorie- en praktijklessen door ervaren trainers en coaches. Na certificering opname in het grootste netwerk van verkoopstylisten in de Benelux.

House of KIKI Opleiding Verkoopstyling

House of KIKI (sinds 2007) is een erkend opleidingscentrum in verkoopstyling, verzorgd door specialisten in verkoopstyling, makelaardij, marketing, woningfotografie en binnenhuisarchitectuur en biedt de volgende professionele opleidingen aan:

3D planners

Roomplanner-online

Op roomplanner-online.nl maak je een handomdraai een 2- of 3D-ontwerp
van je nieuwe inrichting. Met een klik op de muis komt je keuken, woon- slaap of badkamer vervolgens in de juiste verhouding op het computerscherm te staan.
Experimenteren met vloeren, kleuren, meubels, met verlichting of stoffering kan dus helemaal geen kwaad! Meld je eenmalig aan en krijg onbeperkt en gratis toegang tot de 3D interieur ontwerper!

Online styling tips

Wonen online

dé woonsite die je informeert over wonen en het inrichten van bijvoorbeeld de badkamer, keuken, slaapkamer en de tuin. Daarnaast vind hier handige interieurtips, de laatste woontrends en alles op het gebied van vloeren, sfeerhaarden & verbouwen.

Wooncoaching

Alles over wonen interieur styling verkoop van huis. Hier vindt je goede tips voor je styling en verkoopstyling van je huis.

M idea Interieurtips

Elke maand zijn hier nieuwe ideeën en tips voor uw interieur te vinden.